Els Mossos d’Esquadra detenen a Blanes un home com a presumpte autor de l’homicidi de la seva parella

Agents de Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal de Girona han detingut un home de 41 anys i de nacionalitat boliviana com a presumpte autor de la mort de la seva parella, una dona de 40 anys, també de nacionalitat boliviana.

Els Mossos han rebut un avís a Blanes a les 5:40 hores segons el qual un home hauria lesionat de gravetat la seva parella amb una arma blanca i s’hauria autolesionat a continuació, presumptament amb la intenció de suicidar-se.

En arribar al lloc dels fets, un pis del carrer Cristófol Colon, els agents han constatat que la dona estava estesa al terra amb ferides de molta gravetat i que l’home estava en una habitació del domicili amb una ferida a l’abdomen. Al domicili hi havia també els fills de la parella, un dels quals tindria ferides de caràcter menys greu a les mans.

La víctima estava en tràmits de separació i no es té constància que li hagués denunciat per maltractaments. Aquest és el primer homocidi de l’any a Catalunya per violència de gènere.

El SEM ha traslladat la dona a un centre hospitalari en estat greu des d’on s’ha confirmat la seva mort a les 6:53 hores. L’home ha estat traslladat al hospital de Calella.

La Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona s’ha fet càrrec de la investigació.