Àngel Canosa serà el candidat d’ERC de Blanes a l’alcaldia en les eleccions municipals de 2019

Àngel Canosa, ahir durant l’assemblea d’ERC de Blanes

ERC de Blanes va escollir ahir al vespre el seu candidat a l’alcaldia per a les eleccions municipals de 2019. L’elecció es va realitzar mitjançant un dels procediments que preveu el Reglament de les Municipals 2019: unes primàries externes.

Aquest mecanisme d’elecció de candidat permet que qualsevol persona militant, simpatitzant o amiga que consti formalment a la base de dades del partit pugui participar a l’assemblea amb dret a vot.

Imatge de l’assembea

L’assemblea va començar a les 21h i es va desenvolupar seguint l’ordre del dia previst. Un cop comprovades les candidatures que optaven a ser escollides, es va procedir a la votació i es va acabar escollint Àngel Canosa i Fernández, que ja va ser el candidat a les eleccions municipals del 2015 i que actualment és el portaveu del Grup Municipal d’ERC a l’Ajuntament de Blanes.

Àngel Canosa és el portaveu del grup municipal d’ERC

Amb l’elecció del seu candidat a l’alcaldia de Blanes, ERC acompleix una de les principals exigències que, com a partit, té amb la ciutadania: oferir un model de ciutat i una alternativa ferma de govern per a la ciutat.

El regidor Albert Sanz, la presidenta honorífica d’ERC Blanes, Assumpta Pla, i Àngel Canosa

El militants i simpatitzants d’ERC Blanes desitgen encert i tota la capacitat de feina què pugui disposar el candidat per dur a Blanes als millors objectius socials, polítics i econòmics. La militància del partit es posa des d’ara mateix a la disposició del seu candidat i de l’equip de campanya que encapçalarà el projecte polític republicà a la nostra ciutat.

Àngel Canosa conversa amb membres del partit republicà