Reunió a Blanes de 150 militants de CDC de la comarca de la Selva

Taula de l’assemblea de CDC a Blanes / Foto: José Fernández

Uns 150 militants de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) de la comarca de la Selva van celebrar ahir una reunió a l’Hotel Blau Cel de Blanes, per conèixer i debatre l’estratègia del partit en diverses qüestions d’interès que són claus per a Catalunya, com el pacte fiscal que propugna el Govern de la Generalitat. La reunió va començar a les 10 hores i va finalitzar passades les 13 hores.

La taula de l’assemblea va estar formada per Ramón Ramos, recentment elegit president de CDC a la Selva Marítima. També va estar Natàlia Figueras, nova presidenta de CDC a la Selva Interior. Així mateix, van assistir els diputats del Parlament de Catalunya Xavier Crespo i Albert Batalla.

El President de CDC a la Selva Marítima, Ramon Ramos i la presidenta de CDC a la Selva interior, Natalia Figueras, han coincidit a indicar que «estem en un moment històric tant de país com dimplantació de CDC a Catalunya i aquest fet sha daprofitar per aconseguir el pacte fiscal, ja que la situació actual econòmicament es insostenible quan cada any el 8% del PIB català sen va a lestat i no torna».

Van assistir uns 150 militants / Foto: José Fernández

Sobre la situació de CDC a la Selva cal recordar que Ramón Ramos va ser escollit president de CDC de la Selva Marítima a finals de maig. Llavors, segons un comunicat del partir, va agrair el suport rebut per la militància i es va comprometre a treballar per a la comarca, recollir les inquietuds de la base de la militància i de la ciutadania, com també dinamitzar el partit als tres pobles de la comarca. En la seva intervenció, Ramos, va recordar i agrair la feina feta per Jaume Sagrera i va destacar que «en la nova tasca que començo treballarem per recuperar els governs de Tossa i Blanes i fer un millor resultat a Lloret de Mar».

Es dóna la circumstància que CDC va celebrar el 16è Congrés a finals de març. Després del congrés s’ha portat a terme la renovació de carrecs comarcals i locals. Però, gairebé tres mesos després del congrés encara no s’ha escollit el nou president de CDC a Blanes. Previsiblement aquest assumpte esw desvetllarà els propers dies.

Text i fotos: José Fernández

 

Albert Batalla: “És el moment de sumar com a país per tal d’aconseguir el pacte fiscal”

Més de 150 persones a la sessió de treball a Blanes ”ara hisenda pròpia”

La conferència inicial realitzada pel diputat de CiU al Parlament i alcalde de La Seu, Albert Batalla, s’ha centrat en fer veure als assistents què passaria si tinguéssim el pacte fiscal. Com a exemple ha dit que si durant dos dies no es practiqués a Catalunya lexpoli fiscal des de Madrid es podria fer la variant de Lloret de Mar.

Per la seva banda la secretària general de participació, Cesca Domenech, ha manifestat la seva satisfacció pel nombre d’assistents afirmant que aquest tipus dactes sestan realitzant periòdicament a tot Catalunya, avui simultàniament a tot el territori català sestà realitzant 11 sessions sobre El Pacte Fiscal.