ICV-EUiA de Blanes denúncia falta de transparència de la CSMS

Hospital Comarcal de Blanes

El passat 11 d’abril els responsables de la Corporació de Salut Maresme-La Selva, CSMS, van convocar als grups municipals dels ajuntaments de Lloret de Mar, Blanes i Calella, per informar sobre diversos temes sorgits en diversos articles apareguts en la revista Cafè amb Llet. En aquesta reunió la direcció de la CSMS ens va transmetre la seva voluntat de transparència. Ens va presentar un informe que just justificava les explicacions que havien sortit en aquesta publicació.

 

Acollint-nos a aquesta voluntat de transparència, vàrem sol·licitar que se’ns facilitessin els balanços econòmics dels últims 5 anys, donant-nos com a resposta que s’ho parlarien i que ens farien saber el que decidirien.

A data d’avui, i desprès de quasi dos mesos d’aquesta reunió, encara estem esperant resposta, i el que és més, que se’ns facilitin aquests balanços. La transparència es demostra facilitant la documentació, i no amb bones paraules.

Des dels Grups Municipals d’ICV-EUiA de Lloret i Blanes volem manifestar el nostre malestar més absolut per aquesta contínua opacitat per part de la Corporació.