Activitats a Blanes els dies 26, 27 i 28 de gener

Divendres 26 de gener

§ A les 18 hores, a la Biblioteca Jove (Pg. de Catalunya, 2) Club de Jocs de Taula per a joves (a partir de 12 anys) i adults, amb en David Quesada.

§ A les 19 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i dins dels actes programats amb motiu de la celebració de la Setmana de la Pau: lliurament de Fons als Projectes de Cooperació amb el Tercer Món. 

Dissabte 27 de gener

§ A les 13,30 hores, inauguració de la nova seu social de l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes (AFIC), ubicada a la Pl. d’Argentina, 2.

Diumenge 28 de gener

§ De 9 a 20 hores, a totes les pistes de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada per la Federació Catalana de Futbol: Fase final prebenjamí de futbol sala, amb inflables a l’esplanada de terra que hi ha al costat de la Ciutat Esportiva.

§ A les 13 hores, a la sala d’actes del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16), lliurament dels premis del LXXXVIII Concurs de Pessebres de l’Agrupació Pessebrista de Blanes.

§ A les 17 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i organitzada per Acció Solidària Mediterrània, dins dels actes programats amb motiu de la celebració de la Setmana de la Pau, Gala solidària de suport a les persones refugiades.