El Teatre de Blanes allotjarà aquest primer trimestre del 2018 quatre espectacles infantils

Coincidint amb l’entrada del nou any, l’Associació Rialles Blanes, que ja acumula 36 anys d’experiència, ha presentat la nova programació que correspon als tres primers mesos d’aquest 2018. Durant aquest temps hi haurà quatre actuacions que s’allotjaran al Teatre de Blanes en sengles sessions que començaran a l’hora habitual: dos quarts de sis de la tarda.

El cartell pel primer trimestre del 2018 inclou una variada representació de les arts escèniques, amb propostes adreçades al públic familiar, avalades per la professionalitat de les companyies que les ofereixen, de manera que l’experiència és igualment gratificant per a petits i grans. Així, hi haurà clown, teatre musical, màgia i dansa amb titelles en les quatre funcions previstes.

Un espectacle de clown per encetar la programació

El nou cicle de Rialles s’encetarà el diumenge 21 de gener amb l’espectacle de clown Tut-Tururut la princesa!. Anirà a càrrec de la Companyia La Bleda, el nom artístic amb què es presenta Helena Escobar, una pallassa de gran experiència en el teatre infantil, que va fundar el grup comptant amb l’ajut de Pere Hosta i un equip de professionals i col·laboradors que es van sumar a un projecte ja consolidat.

L’espectacle que oferirà a Blanes té com a protagonista ni més ni menys que La Princesa Bleda, i les tribulacions que passa per haver perdut el seu tresor justament el dia que l’havien vingut a veure molta gent. El públic acompanyarà la princesa en un entretingut viatge per poder recuperar el seu tresor, compartint una història que alhora serveix per reivindicar que, enfront l’estereotipada feblesa femenina, les dones poden emprendre qualsevol tasca sense subjugar-se al rol passiu que presumptament se li ha imposat des de temps immemorials.

Quatre espectacles infantils de qualitat, un d’ells de l’Esbart Joaquim Ruyra

La nova temporada de Rialles Blanes inclourà tres funcions més encara: dues el mes de febrer, i la darrera a mitjans de març. El 4 de febrer el Mag Stigman portarà al Teatre de Blanes l’espectacle Més que màgia!, una actuació molt visual,  entretinguda i plena d’efectes màgics barrejada amb dansa moderna, que combina il·lusionisme, ball i malabars amb molt bon rotllo i molta diversió, que és el principal per poder passar una bona estona.

La tercera cita tindrà lloc el 18 de febrer, quan la companyia Dreams Teatre representarà la coneguda història de La Ventafocs, un musical amb cançons originals del conegut compositor català Manu Guix. Per últim, la nova programació de Rialles per aquest primer trimestre del 2018 culminarà amb una funció força especial, ja que es tracta d’una proposta blanenca.

L’Esbart Joaquim Ruyra presenta Volem Peus!, un espectacle que barreja dansa i titelles amb l’ajuda de les joves promeses de l’entitat. L’argument es basa en un parell de titelles entremaliats que es colen a la sala d’assaig de l’esbart i s’hi amaguen. Quan hi arriben els nens de l’Escola de Dansa per canviar-se de roba comença la història que s’anirà descobrint amb l’ajut de tots i totes.

Descomptes i preus especials

Per assistir als espectacles de Rialles al Teatre de Blanes el preu de les entrades de cada representació és de 6 €, tot i que també hi ha d’altres opcions perquè pugui ser més econòmic. Així, si es compra un paquet de 4 espectacles, l’abonament costa 20 €, i si es compren entrades per 3 espectacles diferents hi ha un 10% de descompte. Per últim, cal tenir en compte que aquest mateix descompte també s’aplica per a les famílies nombroses.

Sigui com sigui, per poder adquirir entrades pels espectacles de Rialles hi ha dues opcions. Una d’elles és la venda online a través del web
https://www. teatredelacostabravasud.cat/ calendari/?view=blanes , i l’altra és fer-ho presencialment a la taquilla els dijous i divendres de la mateixa setmana en què es fa l’espectacle, de 17’30 a 19’30 h, o bé una hora abans que tingui lloc la funció, a partir de les 16’30 h.