Ordre del dia del ple de l’Ajuntament de Blanes del mes de novembre

Ordre del dia del ple de l’Ajuntament de Blanes del mes de novembre. Començarà el dijous dia 30 a les 19 hores a la sala de plens.

Part resolutiva – Propostes de Secretaria

1. Aprovació de les actes de les sessions anteriors corresponents als dies 26 d’octubre de 2017, 17 de novembre de 2017 i 22 de novembre de 2017.

2. Donar compte de sentències judicials.

Propostes d’acord de la Comissió Informativa General, d’Urbanisme i d’Hisenda

3. Aprovació definitiva del projecte de l’Ordenança reguladora de les autoritzacions d’ocupació de la via pública amb terrasses i vetlladors.

4. Aprovació del Programa d’Actuació Municipal dels Talussos amb risc geològic de Blanes, 1a fase – finques de propietat municipal.

5. Sol·licitud del règim de comunicació d’obres a nom del Departament d’Ensenyament.

6. Imposar una sanció de 1.340.438,50 euros a la societat BY PLA 1913, SL, en la seva qualitat de promotor i titular de l’activitat, per la comissió d’una infracció urbanística molt greu consistent en l’activitat i ús de càmping (ampliació del càmping Blanc), sense llicència i no legalitzable tipificada a l’article 213.a del TRLU.

7. Declaració de compatibilitat amb activitat pública presentada per part d’un funcionari de l’Ajuntament.

8. Atorgament d’ajuts als projectes de solidaritat i cooperació amb el tercer món corresponents a l’exercici 2017

9. Acord de sanció de l’expedient número 00001949/2017 incoat per infracció de l’article 52.1 de l’Ordenança municipal de protecció, tinença i control d’animals

10. Aprovació definitiva de les modificacions de les Ordenances Fiscals per a la seva entrada en vigor l’1 de gener de 2018.

11. Aprovar el projecte d’inversió anomenat “Adequació de la plataforma de gestió d’expedients a les lleis estatals 39 i 40 de 2015, amb integració del cicle dels documents en un repositori únic interactiu i amb implementació de gestor documental i tramitadors i altres aplicacions de gestió”

12. Aprovació provisional de l’expedient de modificació del Pressupost municipal 2017

II Part de control

13. Moció que presenten els grups municipals d’ICV-EUiA i Batega per Blanes sobre l’avantprojecte de llei de formes de gestió de l’assistència sanitària a Catalunya.

14. Moció que presenten els grups municipals d’ICV-EUIA i Batega per Blanes en defensa de l’autonomia de la gent gran i per garantir el sistema de pensions.

15. Moció que presenten els grups municipals d’ICV-EUIA i Batega per Blanes per demanar la gestió municipal dels pisos de la SAREB.

16. Moció que presenten els grups municipals d’ICV-EUIA i Batega per Blanes en motiu del 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència de gènere.

17. Moció que presenta el grup municipal de C’s per sol·licitar la celebració de la “Feria de Abril” al municipi de Blanes.

18. Precs i preguntes.