Activitats a Blanes els dies 24, 25 i 26 de novembre

Divendres 24 de novembre

§ A les 17 hores, a la Biblioteca Jove, ubicada al Pg. de Catalunya, 2. Club de Lectura Juvenil: Atrapats a la xarxa, de Michelle Gagnon (per a joves a partir de 12 anys).

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes, (Ample, 26.) Teatre de la Selva i de Lloret posa en escena El Muntaplats, de Harold Pinter, amb Joan Romà Ortiz i Marc Bertran.

Dissabte 25 de novembre

§ De 10 a 18 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, i organitzat per l’Associació de Dones Artesanes de Blanes, dins dels actes de commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones: Zapatos Rojos, Arte Público, acte poètic de sensibilització sobre el feminicidi.

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26). Nabac Grup presenta el seu nou espectacle de Records per a tu.

§ A les 19,30 hores, a l’Ateneu Popular Sa Fera Ferotge (C. de Mas Enlaire, ) i organitzada per l’Assemblea Antipatriarcal Sa Pedra Foguera, dins dels actes de commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones: Red (Performance sobre les violències masclistes), a càrrec de Maria Sola.

Diumenge 26 de novembre

§ De 10 a 20 hores, a l’Espai Integratiu, ubicat al C. de l’Or, 2, i organitzada pel Col·lectiu Dona Terra, dins dels actes de commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones: Jornada de Portes Obertes: Tallers Oberts i Fira Vintage (artesania de 2a ma).

§ A les 13 hores, al Pg. de Dintre, davant de l’Ajuntament, i organitzada per la Plataforma de Dones de Blanes i l’Associació de Dones Emprenedores de Blanes, dins dels actes de commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones: concentració de lectures dels manifestos.

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) Rialles Blanes: Grup Rialles posa en escena l’espectacle de teatre amateur Fades i bruixes: quin espectacle!.