Detinguts dos joves per un robatori amb violència i intimidació a dues menors a Blanes

Comissaria dels Mossos d’Esquadra a Blanes / Foto: JFG

Agents de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes van detenir el 15 d’octubre, dos homes, de 18 i 19 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Barcelona, com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació, lesions i amenaces.

Els fets van passar cap a les sis del matí del mateix dia 15 d’octubre a la zona dels Pins de Blanes (Selva Litoral), on una patrulla va ser requerida ja que hi havia una baralla.

En arribar, els agents van estar fent recerca de l’incident i van comprovar que dues joves estaven increpant dos nois que estaven dins de l’andana de Renfe.

Els agents van saber que els dos nois acabaven d’intentar sostreure la bossa de mà d’una d’elles i, en no aconseguir-ho, van agredir-la amb un cop de puny i la van amenaçar de mort amb una pistola.

Amb l’ajuda de més patrulles els agents van localitzar els dos nois que eren a l’andana de l’estació de ferrocarril, els van identificar i escorcollar. Els mossos van trobar una arma detonadora a un dels joves i els van detenir com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació en grau de temptativa, amenaces i lesions.

Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 16 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual  en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.