La Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria de Blanes va celebrar el Dia de la Mare

 

Avui la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria de Blanes ha celebrat el Dia de la Mare amb una cercavila musical pels següents carrers de la vila: de les 9 a les 11,30 hores ha recorregut l’Avingua de Catalunya, carrer de Pablo Neruda, Avinguda d’Extremadura, carrer de Rovira i Virgili, Avinguda de Catalunya, Carrer de la Plantera, Avinguda d’Europa, carrers d’Ardales i de les Gavarreres, carretera de Malgrat, carrers de les Alberes, Provença, fins arribar a la plaça de la Sagrada Família.

Foto: Joaquim Robert

A les 11,30 hores, a la capella del Col·legi Sta.Maria s’ha fet la missa de celebración de la Festa del Dia de la Mare. Després, de les 12,30 a les 13,30 hores, cercavila des de la Plaça de la Sagrada Família fins a la Plaça d’Espanya, passant pels carrers de la Salut i Ample. Finalmente, a la plaça d’Espanya el joves músics han oferit un petit concert.

Foto: Joaquim Robert

Un any mes ens hem trobat tots junts per celebrar l’entranyable Desta del Dia de la Mare. Amb aquesta festa la Nostra associació vol rebre homenatge a l’esforç de les famílies, en portar i encoratjar als seus fills en l’aprenentatge de la música. Aquest any la mare homenatjada ha estat els pares d’en Ferran Laínez, la Sra. Margarita Camara i el Sr. Tomàs Lainez i el pare homenatjat, els pares d’en Joan Barroso el Sr. Joan Antoni Barroso i la Sra. Marta Gil.

Foto: Joaquim Robert

Foto: Joaquim Robert