Opinió del regidor Àngel Canosa (ERC): «1 d’octubre: excercim la democràcia»

Àngel Canosa (ERC)

Benvolgut veí, Benvolguda veïna,

La Generalitat de Catalunya ha convocat un referèndum  per decidir el futur polític del nostre país aquest diumenge 1 d’octubre. És un procés democràtic fonamentat en la Llei aprovada el passat 6 de setembre per la majoria del Parlament i emparada en el dret d’autodeterminació reconegut internacionalment.

No podem defugir i encara menys ignorar que una part dels nostres veïns  no ho veuen així, essent aquest el moment per recordar-nos, tots, que només amb el respecte personal i institucional podrem avançar vers una societat més justa.

Com sempre, els càrrecs electes del nostre consistori i del nostre país, som depositaris de la confiança del nostre poble i hem de correspondre fent del nostre consistori un espai compromès amb la democràcia: garantint la llibertat d’expressió de tota la ciutadania i la plena normalitat democràtica durant tot el procés referendari.

Us convidem a participar d’aquests dies, molt especialment diumenge vinent, 1 d’octubre, fent allò que us dicti la consciència; pacíficament, amb la mateixa convicció i serenitat amb què ho hem fet fins ara en qualsevol procés electoral, per preservar els nostres drets civils i decidir col·lectivament el nostre futur.

Només amb la fermesa i unitat democràtica que mou la ciutadania de Blanes i de Catalunya aconseguirem, sense defallir, treballar plegats per assolir les màximes quotes de llibertat.

Àngel Canosa
Segon Tinent d’Alcalde Ajuntament de Blanes 
Portaveu Grup Municpal ERC a Blanes 
Portaveu grup Comarcal ERC a Consell Comarcal de la Selva