Cs Blanes qüestiona que l’alcalde posposi ‘de forma arbitrària’ el ple de setembre

Sergio Atalaya, portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs)

El grup municipal de Ciutadans (Cs) a Blanes s’ha oposat a secundar la proposta de traslladar el ple de setembre del dijous dia 28 al dilluns 2 d’octubre. El portaveu de la formació taronja, Sergio Atalaya, considera que es tracta d’una decisió que s’ha pres «de forma arbitrària» i demostra que l’alcalde «és un hostatge dels seus socis de govern, que li estan marcant l’agenda».

L’acord havia de prendre’s per unanimitat dels grups municipals o bé, si això no era possible, per decisió de l’alcalde.

Atalaya ha qualificat l’ajornament del ple «d’estratègia política obstruccionista dels grups independentistes» encaminada únicament «a bloquejar tota activitat política anterior a l’1-O». Al seu torn, Atalaya manté que «no existeix cap raó transcendental» per posposar el ple previst per al dijous i saltar-se d’aquesta manera «el propi acord de ple», que va fixar l’últim dijous de mes com el dia de la sessió plenària ordinària.

Finalment, Atalaya ha afegit que «per responsabilitat política» no calia posposar un ple en el qual s’havia de debatre «una cosa tan rellevant com les ordenances fiscals».