Activitats a Blanes els dies 27, 29, 30 d’abril i 1 de maig

Divendres 27 d’abril

§ De les 9,30 a les 14 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2): Taller de disseny de productes innovadors enfocat al turisme experiencial, a càrrec de Jimmy Pons. Un taller de creació de productes amb els empresaris gironins. Organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava – Girona.

§ De les 15 a les 21 hores, a la pista blava de la Ciutat Esportiva, ubicada al paratge de Mas Cuní, s/núm., i organitzat pel Patinatge Artístic de Blanes Fundació Privada: Campionat d’Europa de Patinatge 2012 Show i Precisió.

 

§ A les 20 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2): Taula rodona sobre «Canvi climàtic, el futur en qüestió?», amb la participació d’Arnau Queralt, president del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya i director del consell Assessor pel Desenvolupament Sostenible de Catalunya, Antoni Rosell, investigador de l’ICREA a l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la UAB i professor associat del Dept. de Geografia de la UAB, i Rafael Sardà, investigador del CEAB-CSIC i professor associat d’ESADE. Acte presentat i moderat per Dimitri Barua, responsable de comunicació a la representació a Barcelona de la Comissió Europea.

Dissabte 28 d’abril

§ Tot el dia, al Pg. de Mar: II Festival de Cervesa Artesana de Blanes. Amb música en directe, DJ’s, parc infantil, pallassos, malabars, batucades, carpa-menjador, pizzes al forn de llenya i carns a la brasa. i organitzat per Marina Cervesa Artesana de Blanes, l’Associació Birrasana i l’Ajuntament de Blanes.

§ De les 15 a les 21 hores, a la pista blava de la Ciutat Esportiva: Campionat d’Europa de Patinatge 2012 Show i Precisió. Organitzat pel Patinatge Artístic de Blanes Fundació Privada.

Diumenge 29 d’abril

§ Tot el dia, al Pg. de Mar: II Festival de Cervesa Artesana de Blanes. Amb música en directe, DJ’s, parc infantil, pallassos, malabars, batucades, carpa-menjador, pizzes al forn de llenya i carns a la brasa. Organitzat per Marina Cervesa Artesana de Blanes, l’Associació Birrasana i l’Ajuntament de Blanes.

§ De les 7,30 a les 15 hores, amb sortida i arribada des de l’ermita de Sant Francesc, per camins varis del rodal de Blanes, i organitzada pel Centre Excursionista de Blanes: Caminada Popular XXI Ruta de les Ermites.

§ De les 9 a les 10 hores, amb sortida i arribada des de la recepció del Càmping Bella Terra, ubicat a l’Av. de la Vila de Madrid, 35: Bicicletada per carrers i camins de la zona dels càmpings (9 km). Organitzada per la Unió de Caravanistes de Catalunya.

Dimarts 1 de maig

§ De les 9,30 a les 14 hores, amb sortida i arribada des de la Ciutat Esportiva de Blanes: Open Tàctic BTT. Organitzat pel club Ciclista Blandense.