Activitats a Blanes els dies 25, 26 i 27 d’agost

Divendres 25 d’agost

§ A les 21,30 hores, amb sortida des del C. de la Muralla: Cercavila Places i carrers (Acte ajornat Copatrons 2017).

§ A les 22 hores, a la Pl. de la Verge Maria, i dins de la 8a. edició dels “Docus a la Fresca”, organitzats per l’Associació Cultural La Focal: Projecció del documental Papil·loma, les dones hem de decidir, que planteja diversos interrogants sobre el fet que s’estiguin vacunant nenes contra el càncer de coll d’úter, una malaltia que afecta les dones adultes. La sessió es complementarà amb un debat.

Dissabte 26 d’agost

§ De 9 a 10 hores, al Pg. de la Mestrança, darrere del monument a Joaquim Ruyra, i organitzades pel Centre d’Estudis Yoguics Surinamaskar: Trobades de Ioga. 

§ De 17 a 21 hores, al camp de futbol Pedro Alia Dorado, ubicat al C. de Ca la Guidó, s/núm., i orgabitzat per l’AD Ca la Guidó: Torneig de futbol Vila de Blanes 2017. 

§ A les 19 hores, des de la capella de l’Esperança fins a la Pl. de l’Església: Cursa Córrer el Cos (Acte ajornat Copatrons 2017).

§ A les 20 hores, a la Pl. dels Països Catalans: Ballada arran de mar a càrrec de l’Associació Country Blanes.

§ A les 20 hores, amb punt de trobada a l’Oficina de Turisme de la Pl. de Catalunya: Ruta Literària. Visita guiada en castellà. 

§ A les 21 hores, a la Pl. dels Dies Feiners: “Playback” Records per a tu, a càrrec de NABAC Grup (Acte ajornat Copatrons 2017).

§ De les 21 a les 2 hores de la matinada, a les platges del Centre i de S’Abanell, i organitzat per l’Agrupació de Pesca Esportiva Ntra. Sra. del Vilar: 48è Concurs Trofeu Blanda (2n Memorial Bernat Illas).

§ A les 22 hores (amb accés al jardí a partir de les 20,30 hores), al jardí botànic Marimurtra, ubicat al Pg. de Carles Faust, 9: Concert de Quimi Portet acompanyat de Jordi Busquets a la guitarra i Àngel Celada a la bateria.

Diumenge 27 d’agost

§ A les 8 hores, a la platja de S’Abanell, a l’alçada de la Pl. de Ntra. Sra. del Vilar: Tirada a l’art (Acte ajornat Copatrons 2017).

§ A les 9 hores, al Pg. de S’Abanell, a l’alçada de la Pl. de Ntra. Sra. del Vilar: sardinada popular (Acte ajornat Copatrons 2017).

§ De 9,30 a 12,30 hores, a la platja Central i al Pg. de Mar, i organitzat pel Club Triatló Blanes: IX Aquatló Popular Vila de Blanes 2017. 

§ A les 12 hores, sota l’Arc dels Copatrons: Vermutada (Acte ajornat Copatrons 2017).

§ A les 14 hores, al C. de la Muralla: Dinar popular (Acte ajornat Copatrons 2017).

§ A les 19 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics: audició de sardanes amb la Cobla Premià (Acte ajornat Copatrons 2017).