Activitats a Blanes els dies 11, 12 i 13 d’agost

Divendres 11 d’agost

§ A la Pl. de Mas Cremat, festes del veïnat de Mas Cremat. 
A les 20 hores, sopar a la fresca.
A les 22,30 hores, nit de rock amb “La Revuelta” i “Red Shoes: versions de rock”.

§ A les 21,30 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, i com a acte de celebració de les festes del veïnat de Dintre Vila: Sopar popular amenitzat pel conjunt Mariachis i rifa de regals. 

§ A les 22 hores, a la Pl. de la Verge Maria, i dins de la 8a. edició dels “Docus a la Fresca”, organitzats per l’Associació Cultural La Focal: projecció del documental All governments lie, centrat en el periodisme. La sessió es complementarà amb un debat.

Dissabte 12 d’agost

§ De 9 a 10 hores, al Pg. de la Mestrança, darrere del monument a Joaquim Ruyra, i organitzades pel Centre d’Estudis Yoguics Surinamaskar: Trobades de Ioga. 

§ A la Pl. de Mas Cremat, festes del veïnat de Mas Cremat. 
A les 11 hores, festa infantil (lliscador i tobogan d’aigua).
A les 13 hores, festa de l’escuma amb música i guerra d’aigua.
A les 19 hores, festa homenatge a la gent gran.
A les 23 hores, gran festa dels anys 80 i 90 amb el DJ Reyes.

§ A les 18 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, i com a acte de celebració de les festes del veïnat de Dintre Vila: Gran festa infantil amb en Roger Canals i xocolatada per als més petits. 

§ A les 20 hores, amb punt de trobada a l’Oficina de Turisme de la Pl. de Catalunya: Ruta dels Cabrera. Visita guiada en català. 

§ A les 22 hores (amb accés al jardí a partir de les 20,30 hores), al jardí botànic Marimurtra, ubicat al Pg. de Carles Faust, 9, i dins de “Les Nits del Marimurtra”: Concert de The Gospel Viu Choir. 

Diumenge 13 d’agost

§ A les 11 hores, a la Pl. de Mas Cremat, i com a acte de celebració de les festes del veïnat de Mas Cremat: Taller de circ i botifarrada popular. 

§ A les 19 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, i organitzada per l’Agrupació Sardanista de Blanes: Audició de sardanes a càrrec de la Cobla Vila d’Olesa.