Activitats a Blanes els dies 4, 5 i 6 d’agost

Divendres 4 d’agost

§ A les 22 hores, a la Pl. de la Verge Maria, i dins de la 8a. edició dels “Docus a la Fresca”, organitzats per l’Associació Cultural La Focal: Projecció dels documentals Crònica d’un accident i Bullying, centrats en l’assetjament escolar. La sessió es complementarà amb un debat.

Dissabte 5 d’agost

§ De 9 a 10 hores, al Pg. de la Mestrança, darrere del monument a Joaquim Ruyra, i organitzades pel Centre d’Estudis Yoguics Surinamaskar: Trobades de Ioga. 

§ A les 20 hores, amb punt de trobada a l’Oficina de Turisme de la Pl. de Catalunya: Ruta dels Americanos. Visita guiada en castellà. 

§ A les 22 hores (amb accés al jardí a partir de les 20,30 hores), al jardí botànic Marimurtra, ubicat al Pg. de Carles Faust, 9, i dins de “Les Nits del Marimurtra”. Concert solidari de Víctor Branch, destinat a generar recursos per a la investigació de les immunodeficiències primàries.

Diumenge 6 d’agost

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera.
Mercat d’articles de segona ma La Ganga

§ A les 10 hores, des de l’extrem sud de la platja central, davant de Sa Palomera, fins a la platja petita del port: 75a edició de la Travessia Popular del Port de Blanes. 

§ De 18 a 21 hores, a la Pl. dels Països Catalans: Taller infantil. 

§ A partir de les 20,30 hores, a la Cala Sant Francesc, i organitzat per les AAVV de Sa Carbonera i de Raval: Sopar vora la mar amb cantada popular d’havaneres.