Ordre del dia del ple de l’Ajuntament de Blanes del mes de juny

Ordre del dia del ple de l’Ajuntament de Blanes del mes de juny. Començarà avui 29de juny a les 19 hores a la sala de plens.

Propostes de Secretaria – I Part resolutiva

1.- Aprovació de l’acta de la sessió anterior corresponent al dia 25 de maig de 2017.

Propostes d’acord de la Comissió Informativa General, d’Urbanisme i d’Hisenda

2.- Resoldre les al·legacions presentades durant el període d’informació pública de la modificació del Reglament orgànic municipal i aprovar-lo definitivament.

3.- Establir les dues festes locals del municipi de Blanes per a l’any 2018.

4.- Aprovar el Document Únic de Protecció Civil Municipal de Blanes (DUPROCIM).

5.- Acord de sanció de l’expedient número 000413/2017 incoat per infracció de l’article 52 apartat 1 de l’Ordenança municipal de protecció, tinença i control d’animals.

6.- Ratificar la resolució d’Alcaldia de data 8 de juny de 2017 d’aprovació del conveni tipus de col·laboració interinstitucional entre l’Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona (Dipsalut) i l’Ajuntament de Blanes per a la licitació i desenvolupament del servei de teleassistència domiciliària (PM12).

7.- Aprovar la modificació de la relació de llocs de treball de l’Ajuntament aprovada en sessió plenària el 13 de desembre de 2016.

8.- Aprovació inicial del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Blanes (POUM).

II Part de control

9.- Moció que presenten els grups municipals de la CUP, Batega per Blanes, EUiA-ICV i ERC per a la creació d’un Protocol contra les agressions sexistes a la Festa Major de Blanes, l’Ensorra’t, zones d’oci i grans esdeveniments festius a la ciutat.

10.- Moció que presenten els grups municipals d’ICV-EUIA i Batega per Blanes per un pla de xoc pels lloguers assequibles.

11.- Moció que presenten els grups municipals d’ICV-EUIA i Batega per Blanes amb motiu del 28 de juny, Dia de l’orgull i alliberament LGTBI i del 40é aniversari de la primera manifestació a l’Estat espanyol a Barcelona “Trencant la norma”.

12.- Moció que presenten els grups municipals d’ICV-EUIA i Batega per Blanes en nom de l’AMPA Escola Bressol de La Plantera per una escola bressol municipal pública i de qualitat.

13.- Moció que presenta el grup municipal de C’s per a que s’estableixi la celebració anual d’un ple extraordinari per debatre l’estat del municipi.

14.- Moció que presenten tots els grups municipals d’adhesió al Projecte “No puc esperar!”.

15.- Precs i preguntes.