La campanya ‘Blanes & Tu. Descobreix-lo’ es farà el cap de setmana del 10 i 11 de juny

Ajuntament de Blanes

Avui s’ha presentat la nova acció promocional Blanes & Tu. Descobreix-lo, que tindrà lloc el cap de setmana del 10 i 11 de juny i que prendrà el relleu del ‘Blanes 12’, que es va fer durant el últims cinc anys

Blanes & Tu. Descobreix-lo canvia algun dels continguts, però segueix amb el mateix objectiu de promocionar i posicionar Blanes com a ciutat comercial, cultural i turística. Un cap de setmana per descobrir els atractius que ofereix Blanes, a través de més d’una vintena d’activitats per a diferents gustos i pensades per complaure totes les edats.

El programa inclou més d’una vintena d’activitats que tindran lloc al llarg del cap de setmana del 10 i 11 de juny, destacant-ne tres en especial que seran el seu principal atractiu. Es tracta de la Mostra Gastronòmica TastABlanes, un concert amb el popular grup català Animal i l’acció comercial Venem a la fresca.

La Mostra Gastronòmica TastABlanes tindrà lloc durant la tarda-vespre del dissabte, des de les 7 de la tarda fins la 1 del a matinada, i compta amb la participació de més d’una vintena de locals de restauració de la vila. S’allotjarà a un tram del Passeig de Dintre, al centre de la població, i s’hi oferiran tastets dels productes que habitualment es poden degustar en els respectius establiments a preus molt atractius.

En l’àmbit lúdic i d’entreteniment, el més destacat serà el concert gratuït que tindrà lloc a les 11 de la nit a la Plaça dels Dies Feiners a càrrec del grup Animal. Els autors d’èxits tant taral·lejats com l’arxiconeguda Només amb tu, amenitzaran la vetllada amb la seva ase de pop i reggae, que també remeten al folk gràcies a cançons alegres i desimboltes. Absolutament recomanable per a gent jove, però també per a tots i totes les qui encara conserven aquest esperit.

Per la seva banda, l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) ha organitzat una acció comercial que tindrà lloc durant tota la jornada del dissabte 10 de juny. Presentada amb el nom Venem a la Fresca, començarà a les 9 del matí i s’allargarà fins les 10 de la nit. Diversos locals del centre del municipi trauran algun reclam a l’exterior de les respectives botigues per convidar la gent que hi entrin i guaitin els respectius productes.

Espectacles Infantils, Activitats Aquàtiques, Música i altres ingredients

A banda dels reclams gastronòmic, musical i comercial, també s’ha organitzat un variat repertori d’entreteniments musicals, infantils, esportius i lúdics.

Durant tot el cap de setmana es podrà practicar el Paddle Surf amb showrooms, sortides conjuntes i classes express i d’iniciació; contes en anglès dissabte al matí i a la tarda; una Visita Guiada per la Ruta dels Cabrera dissabte, una sortida d’snorkel amb embarcació i un tastet de cava matinal. D’altra banda, la tarda-vespre del dissabte hi haurà música al carrer amb el jazz de Why Not i el tribut a Joaquin Sabina que proposa el grup Pacto entre Caballeros.

Durant tot el dissabte el Club Vela Blanes organitza el Marina Day; la tarda del diumenge hi haurà un espectacle musical familiar a la Plaça d’Espanya, i al llarg de tot el dissabte la Plaça Solidaritat allotja una Exposició i Concurs de Bonsais. D’altra banda, diverses empreses d’oferta complementària lúdica i cultural ofereixen packs d’oferta de 2 x 1 per fer un viatge de Blanes a Tossa, així com per visitar el Jardí Botànic Marimurtra i el Jardí Tropical Pinya de Rosa.

La presentació ha anat a càrrec de la regidora de Promoció de la Ciutat, Turisme, Fires, Comerç i Empreses, Dafne Galvany, acompanyada dels presidents de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) i de l’Associació d’Hostaleria de Blanes, Lluís Pascual i Enric Portas, respectivament, que co-organitzen l’acció promocional. L’acte l’ha encapçalat l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, i ha tingut lloc en un dels establiments que participa en l’experiència, el Bar Restaurant Casa Oliveras.