El PPC de Blanes demana que el pressupost prioritzi les inversions i suprimeixi despeses supèrflues

El regidor del PPC Salvador Tordera

El portaveu del grup municipal del PPC a Blanes, Salvador Tordera, considera que el pressupost de l’ajuntament per a 2012 ha de ser «una eina més per sortir de la crisi», i en aquest sentit ha demanat que «es prioritzin les inversions que el municipi i els seus ciutadans necessiten i se suprimeixin les despeses innecessàries».  Els populars es mostren disposats a col·laborar «per tal de millorar el pressupost», ha dit Tordera.

El portaveu destaca que «ara més que mai hem de ser eficients i estudiar molt bé com gastem cada euro». Els populars de Blanes consideren que no es pot prescindir de compromisos i serveis instaurats com les escoles bressol, la piscina del Ventijol o el transport públic, entre d’altres.

«És inadmissible que el govern de Blanes es plantegi tancar serveis públics quan encara hi ha marge per retallar en partides que no tindran una afectació directa sobre els ciutadans», ha dit Tordera. El PPC de Blanes proposa, entre d’altres mesures, que se suprimeixin lloguers innecessaris, es reorganitzin i s’optimitzin els recursos existents i s’estudiï la venda de part del patrimoni de l’ajuntament.

El portaveu dels populars a Blanes també ha recomanat al govern «que gestioni millor la caixa». En aquest sentit, Tordera ha insistit en que «si una cosa ens ha ensenyat la crisi és que no hem de gastar més del que tenim i que cal mantenir equilibrades les balances públiques». Per aquest motiu, el PPC de Blanes lamenta el total de factures impagades que acumula el consistori i que s’han fet públiques aquests dies gràcies al pla del Govern espanyol per liquidar el deute que les administracions públiques mantenen amb els seus proveïdors.