Activitats a Blanes els dies 5, 6 i 7 de maig

Divendres 5 de maig

§ A les 18 hores, a la sala García-Tornel (C. Ample, 11), inauguració de l’exposició 50 anys de la Cobla del Col·legi Sta. Maria de Blanes, un passeig fotogràfic, que inclourà una breu audició de sardanes.

§ A les 19 hores, a la Casa Saladrigas (C. de Roig in Raventós, 2) inauguració de l’exposició Joves Talents V.5, amb obres d’Anna Tordera, Estefanía García, Joel Rístol i Pol Peiró.

§ A les 20,15 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i organitzat per la Taula de Forces Polítiques i Socials de Blanes: República Catalana. Ho tens clar?

§ A les 22 hores, a la Capella de l’Esperança, i organitzat per l’Assoc. Cultural Amics de Música a l’Esperança, dins del cicle Música a l’Esperança, XXVI Cicle de Concerts: Actuació de Lucas Martínez Trio, amb Lucas Martínez, saxo tenor, Toni Pujol, contrabaix, i César Martínez, bateria.

Lucas Martínez

Dissabte 6 de maig

§ A la Pl. dels Dies Feiners, 25è Aniversari de la Colla Gegantera de Blanes.
A les 11 hores, taller de capgrossos, amb l’Esbart Joaquim Ruyra.
A les 18,30 hores, triple cercavila per diversos carrers de Dintre Vila.
A les 19,30 hores, noces d’argent d’en Gastó i na Caterina.
A les 21 hores, concert amb “La Bandeta”, “Nameless Septet”, “The Sus4 Quartet” i la “Big Band del Col·legi Sta. Maria”.
A les 23 hores, Actuació de “La VBella Banda”.

§ De 18 a 20 hores, a la Pl. de Miquel Martí i Pol i organitzat per l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa: En Joc 2017. Vine a jugar a la plaça.

§ De 19,30 a 21 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, i dins dels actes de celebració del 25è aniversari de la Colla Gegantera de Blanes i de la creació dels gegants Gastó i Caterina: celebració del casament d’en Gastó i na Caterina.

§ A les 20 hores, al Teatre de Blanes, i organitzat per l’Associació de Veïns de la Ctra. de Lloret – La Pedrera, amb la finalitat de recaptar fons per poder organitzar les festes del barri: Festival amb la participació de grups de ball i música de l’associació i del veïnat.

Diumenge 7 de maig

§ De 9 a 13 hores, amb sortida de Tossa de Mar, arribada al Pg. de Mar de Blanes a partir de les 11 hores, i organitzat pel Grup Fondistes Blanes: IV Trail Selva Marítima, 22 km.

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera.
Mercat d’articles de segona ma La Ganga.

§ De 10 a 12 hores, amb sortida i arribada a la Pl. de l’Escorxador, recorregut per diversos carrers de la vila, i organitzada per l’AMPA del col·legi Sta. Maria: Pedalada Escolar.