Veí de Blanes detingut mentre robava en un mas d’Ullà

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Bisbal d’Empordà, van detenir, el 16 de febrer a Ullà (Baix Empordà), Lamine C de 39 anys, natural del Senegal i veí de Salt, i Sonko B de 45 anys, natural del Senegal i veí de Blanes, com a presumptes autors d’un robatori amb força.

Els fets van succeir cap a un quart de dues del matí, quan el propietari d’una granja a Ullà (Baix Empordà) va informar al mossos que dos homes havien entrat dins la seva propietat. Un dels homes hauria saltat la porta d’una tanca per tal d’obrir-la i així hauria pogut entrar una furgoneta a l’interior per carregar-hi material.

Agents de la comissaria de la Bisbal es van desplaçar ràpidament al lloc dels fets, van comprovar que efectivament hi havia dues persones que havien començat a agafar material i introduir-lo a la furgoneta. Concretament havien agafat deu peces metàl·liques d’un sistema de reg, dues tanques de ferro massís i altra ferralla.

Els mossos van comprovar que les dues tanques de ferro massís eren del propietari de la granja i de la resta se n’investigarà la procedència. Davant les evidències, els agents després d’identificar les dues persones van detenir Lamine C i Sonko B, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.