Aquest any es farà el projecte arquitèctonic de la nova escola Sa Forcanera de Blanes

El nou Col·legi Sa Forcanera es construirà en aquest solar

El pressupost 2012 de la Generalitat de Catalunya contempla atorgar una partida de 440.000 euros per desencalar la construcció de la nova escola Sa Forcanera de Blanes, “gràcies a l’acord entre el PPC i CiU”, segons informa el PPC en un comunicat. S’afegeix que “el suport dels populars als comptes ha permès que es doni prioritat a un centre que fa sis anys que està en barracons”. Tanmateix, aquesta partida es destinarà a l’elaboració del projecte arquitectònic. Una altra qüestió és la construcció de l’edifici, inversió que segons comenten els polítics locals ascendirà almenys a uns cinc milions d’euros.

El PPC de Blanes,d’acord amb el comunicat, s’ha mostrat satisfet davant d’aquesta notícia per ser un projecte llargament reivindicat que el partit recollia en el seu programa electoral. El portaveu dels populars a Blanes, Salvador Tordera, ha manifestat que “l’escola, els alumnes, els pares i tota la població estem d’enhorabona perquè tots hem vist com s’anaven incomplint les promeses al llarg d’aquests anys fins ara que el Partit Popular ha estat determinant a l’hora d’aprovar els comptes catalans”.

Tordera també ha senyalat que la construcció de la nova escola “era un objectiu llargament esperat que el partit s’havia fet seu de manera molt especial al apostar sempre per una educació digne i de qualitat com es mereixen els alumnes de Blanes”. Per Salvador Tordera “l’educació digne i de qualitat no ha estat una de les prioritats del Partit Socialista, responsable de mantenir el projecte aturat i de prioritzar altres centres educatius abans que el nostre quan havia promès just el contrari pel volum d’alumnes de l’escola Sa Forcanera i les mancances del centre”.