L’escola Mossèn Joan Batlle de Blanes protesta per les retallades

Han penjat aquest cartell a la porta de l’escola

Us volem informar que la nostre escola Mossèn Joan Batlle de Blanes es vol mobilitzar per les diferents retallades que pateix i patirà l’escola pública. No ens podem quedar amb els braços plegats, hem fet un seguit d’activitats  per tal que sàpiguen que estem totalment en desacord.

 

– Disfressa reinvindicativa per carnestoltes. Sortirem el divendres 17 de febrer més o menys a dos quarts de 10h a les 10h.

Avui,  a les 12h del migdia, férem una pitada amb la col.laboració de tots el claustre i els pares del centre. Continuarem “la pitada” tots els dimecres del curs per tal que més centre s’uneixin amb la nostre protesta.

-Avui penjarem un cartell  a la porta de l’escola i hem repartit un díptic informatiu als pares

AMB LES RETALLADES NO NOMÉS ENS VOLEN TOCAR ELS NOSTRES SOUS:

– 1.348 mestres interins menys pel curs 2012/2013. Per tant menys mestres per atendre els alumnes.
– Augmentaran el número d’alumnes per aula.
– Els mestres que es jubilin no seran substituïts per un altre mestre.
– Menys suport i recursos humans i econòmics per atendre els alumnes amb més dificultats d’aprenentatge.
– Menys ajuts econòmics: beques de menjador, material escolar, reutilització de llibres, manteniment d’instal•lacions…

Per tant, no volen respectar el dret dels infant de tenir un educació digna. Una educació pública de qualitat. Cada vegada més volen promocionar les escoles privades  en deteriorament de les escoles públiques.
Els mestres ens sentim esgotats i mal valorats per la nostra feina. Una feina engrescadora i que fem amb la intenció de fer uns bons ciutadans pel futur. Lliures i amb ganes de millorar aquest món.
Per això demanem, que des de tots els àmbits, dins i fora de les comunitats educatives, es doni suport a aquesta protesta, que s’entengui el que realment volem dir i que tothom participi del que hem de protegir entre tots: