La diputada del PP Concepció Veray visita Blanes i es reuneix amb els regidors de la Selva

Concepció Veray, durant la reunió amb els regidors de la Selva

La diputada del PPC al Congrés dels Diputats i portaveu a l’Ajuntament de Girona, Concepció Veray, s’ha reunit la tarda d’aquest dimecres dia 1 de febrer a Blanes amb els regidors del PP de la comarca de la Selva per explicar-los de primera mà les mesures que està prenent el govern espanyol per reactivar l’economia i interessar-se per les necessitats d’aquesta comarca i els seus municipis.

Per Veray «la reforma laboral és una de les màximes prioritats del Govern de Rajoy i element indispensable per lluitar contra el creixement desmesurat de l’atur i crear ocupació». La diputada popular ha explicat que «les últimes dades d’atur demostren que la reforma, que s’aprovarà en les properes setmanes, és urgent i molt necessària per començar a crear ocupació ja que l’Enquesta de Població Activa mostra que la demarcació de Girona va acabar el 2011 amb una xifra rècord d’aturats, amb 89.400 persones a l’atur». Concretament a la comarca de la Selva, la diputada ha explicat que el desembre hi havia 14.157 persones sense feina.

Per Veray «el Govern està demostrant des del primer dia el compromís amb la recuperació econòmica i la responsabilitat davant tots els ciutadans». A més, la diputada ha insistit en la temporalitat d’algunes de les mesures, com la reforma de l’IRPF, i ha insistit en què «el Govern tornarà amb escreix l’esforç que estan fent els ciutadans quan la situació millori».

Passeig de s’Abanell de Blanes

A l’hora, la trobada amb els regidors també ha servit per prendre el pols a la comarca. En aquest sentit, la diputada Concepció Veray, que ha visitat la platja de s’Abanell abans de la reunió, ha manifestat que «des del PP seguirem treballant per la millora d’aquesta zona defensant davant el Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient la necessitat de tirar endavant el nou projecte del passeig de s’Abanell de Blanes per poder solucionar els problemes actuals d’aquesta zona el més aviat possible tenint en compte que és un municipi que viu del turisme de sol i platja».

Per Veray «el govern socialista no ha sabut veure la importància d’aquesta millora per una localitat tant turística com Blanes i ha anat posant pedaços al problema que alhora de la veritat no han servit per res», i ha afegit que «el Partit Socialista no va complir cap dels seus compromisos en relació a la millora del passeig de s’Abanell i això fa que s’hagin perdut vuit anys molt importants per aquesta zona».

Reforma de la Llei de Costes

Finalment la diputada ha valorat com a «important» i una «bona notícia» la reforma de la Llei de Costes anunciada avui pel ministre Manuel Arias Cañete en la seva compareixença al Congrés dels Diputats, i en aquest sentit ha dit que «aquest és un anunci molt important per a les comarques gironines, les quals estan realment afectades per la Llei de Costes feta pel PSOE». Veray, a més, ha dit que «s’està treballant i estudiant la reforma de la Llei de Costes amb l’objectiu de fer compatible la protecció del litoral amb el desenvolupament de les activitats econòmiques, és a dir, objectiu totalment oblidat pel PSOE i que tants problemes ha ocasionat a la costa gironina».