El PP de Blanes aconsegueix que el pressupost de 2017 contempli diverses inversions

Blanes / Arxiu

El Partit Popular de Blanes ha aconseguit que els pressupostos municipals per al 2017 contemplin més inversions i millores en infraestructures per a la població que van en la direcció d’estimular l’atractiu turístic i comercial de Blanes per tal de fomentar el seu creixement econòmic.

Per aquest motiu, la Junta Local del PP de Blanes ha comunicat que gràcies a aquests canvis el partit es decantaria per votar a favor de la seva aprovació, després de setmanes de negociacions amb membres de l’equip de govern.

La Junta Local del PP de Blanes explica que «entenem la situació del consistori en la tasca de reduir l’endeutament. Els pressupostos continuistes van en la línia de reduir el deute de l’Ajuntament i segons el nostre criteri, es troba a faltar un gruix d’inversions que poden millorar la qualitat de la nostra vila», afegeixen.

Els principals punts pactats són:

Salvador Tordera

1.- La rehabilitació del camí Mota de la Tordera destinant 40.000 euros.
2.- Dedicar un mínim de 50.000 euros de la campanya d’asfalt a l’Avinguda Madrid, pendents de romanents per incrementar aquesta xifra per enjardinament, substitució de fanals i millora de l’accessibilitat a les voreres.
3.- Una inversió de 30.000 euros al Passeig de Dintre, reivindicació històrica dels venedors consistent en la impermeabilització amb sauló compactat.
4.- Encarregar a Aigües de Blanes una actuació tant al carrer Esperança, valorada en 80.000 euros, com al camí de Santa Bárbara, valorada en 83.000 euros.

El regidor del PP de Blanes a l’Ajuntament i president de la Comissió d’Activitats, Salvador Tordera, s’encarregarà de què aquests punts pactats es desenvolupin i es compleixin. «Estem en la línia de complir amb el nostre programa electoral, que és la raó per la qual treballem. La nostra visió d’oposició no passa només per criticar totes les accions que es duen a terme, sinó per fer complir els nostres compromisos adquirits amb els nostres votants i els blanencs».