Actuació al Teatre de Blanes del Grup de Ball El Vilar i Grup AMA

Foto: Joaquim Robert

La tarda del passat dissabte 14 de gener, al Teatre de Blanes, va tenir lloc una emotiva actuació protagonitzada pel grup AMA i el Grup de Ball el Vilar. El grup AMA, que dóna goig de sentir i escoltar per una entrega i una qualitat que va augmentant dia a dia, va convidar al Grup de Ball el Vilar a fer una actuació conjunta.

 

Foto: Joaquim Robert

El benefici que s’obtingués amb la venda d’entrades, es destinaria a aquest especial grup de nois i noies. Evidentment van acceptar encantats la invitació. El resultat va ser una tarda de dissabte plena d’emoció tant per part dels membres dels dos grups com del públic que va quedar sorprès per les nombroses actuacions de les que va poder gaudir.

Foto: Joaquim Robert

Els 750 euros que es van recaptar i dels que es va fer entrega per part del grup AMA en el mateix acte, serviran per comprar uns polars amb el logotip del Grup de Ball pels nois i noies. Poc a poc, el Grup de Ball El Vilar vol anar creixent i formant-se com a tal. Aportacions com a questa són les que permeten que el seu entusiasme segueixi endavant.

Foto: Joaquim Robert

MOLTES GRÀCIES GRUP AMA EN NOM DEL GRUP DE BALL EL VILAR