Prorrogat per dos anys el contracte de manteniment dels parcs i jardins de Blanes

L’equip de govern de Blanes ha prorrogat per dos anys el contracte amb la Fundació Privada El Vilar relatiu al servei de manteniment de l’arbrat viari, dels parcs i jardins municipals, i de les zones de jocs infantils de Blanes. La vigència del contracte és de l’1 de gener de 2012 fin el 31 de desembre de 2013. Per aquest servei l’Ajuntament pagarà poc més de 819.000 euros.

La junta de govern de l’Ajuntament va aprovar la pròrroga amb diverses modificacions. Axixí, s’incorporen dins de les tasques de manteniment els parcs de Xon Ferrer, Xon Martí, Mina Cristallina, Mas Trui, Quatre Vents, els voltants del torrent del Mal Compàs, la ctra. de Malgrat entre avinguda Catalunya i avinguda d’Europa, la totalitat de les zones enjardinades i arbrat viari corresponents al Pla parcial Valldolig.

A més a més, totes les zones verdes, talussos i solars municipals sense enjardinar a efectes de desbrossament, neteja i manteniment de l’arbrat, així com qualsevol altra zona que de manera puntual l’Ajuntament hi requereixi efectuar alguna actuació. Pel que fa als talussos entre el carrer Josep Carné i avinguda d’Europa i els del Racó d’en Portes s’hi haurà de fer una actuació que comprengui la totalitat del terreny d’un cop cada 2 anys com a mínim.

També, la Fundació Privada el Vilar assumirà el manteniment bàsic dels elements del reg que s’incorporin en aquesta pròrroga del contracte i de les zones de nova creació.