La candida del PP Concepció Veray visita Blanes

Concepció Veray i Mar Llambi, avui al Club Vela Blanes

Concepció Veray i Mar Llambi, avui al Club Vela Blanes

La cap de llista del PPC per Girona, Concepció Veray, ha assegurat avui que «els joves que estiguin preocupats pel seu futur i vulguin creixement i solvència només tenen una opció, votar al Partit Popular».

«El més a les comarques gironines, on hem de concentrar el vot, perquè som l’únic partit que tindrem possibilitats d’estar al Govern espanyol», ha assegurat Veray, que  ha fet aquestes declaracions avui en el marc d’un acte amb Noves Generacions, ‘Converses en Blau’, al Club de Vela de Blanes. Abans, la candidata ha visitat l’empresa Peixos Ros, acompanyada pel cap de llista per Barcelona del PPC, Jorge Fernández Díaz; i el president provincial del PP a Girona, Enric Millo.

Concepció Veray i Jorge Fernández Díaz han visitat l'empresa Peixos Ros

Concepció Veray i Jorge Fernández Díaz han visitat l’empresa Peixos Ros

«Els joves són el present i a Espanya i a les comarques gironines hi ha molt de talent, que durant un temps s’ha anat fora per la crisi i perquè les polítiques de Zapatero propiciaven això. Donarem suport incondicional a una joventut preparada i amb oportunitats a través de la millora de la formació i el coneixement, que ha de ser un trampolí cap a l’ocupació», ha dit la candidata.

Veray ha afirmat que «la gran aposta els propers quatre anys ha de ser la formació professional dual, és a dir, poder comptar amb tècnics qualificats. Hem de seguir apostant per la formació professional i hem de treballar perquè aquesta s’adeqüi al nostre mercat de treball, perquè és la millor manera de garantir una feina a la gent jove, donant als joves una primera oportunitat, que és vital per a la recuperació, i alhora també incentivar-los a que siguin emprenedors», ha explicat la cap de llista.

«En els últims anys de Zapatero l’atur creixia entre els joves a un ritme del 98% i en els últims dos anys ha disminuït al ritme del 34%. Estàvem a una taxa d’atur juvenil per sobre del 50%», ha comentat Veray, assegurant que «tots els sacrificis que hem fet per capgirar la situació no poden quedar ara en res i tornar enrere. Tot el que sigui avançar és Partit Popular i tot el que sigui tornar enrere és la resta. El Partit Popular creu en els joves i en la seva vàlua, i  som els únics que presentem un projecte sòlid, consolidat i creïble, perquè els últims anys hem demostrat que tot el que proposem és possible de fer», ha conclòs.