Activitats a Blanes del dijous 12 al diumenge 15 de maig

Dijous 12 de maig

§ A les 18 hores, a la sala Casa Oms (C. Ample, 11): inauguració de l’exposició Un passeig fotogràfic pel Corpus de Blanes amb imatges dels fons conservats a l’Arxiu Municipal, i il·lustracions de Jorge Bompart recopilades sota el títol L’art de la Natura.

§ A les 18,30 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2): Mostra de dansa tradicional, amb l’Esbart Joaquim Ruyra.

§ A les 19 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16), i organitzat per la parròquia de Sta. Maria: presentació del llibre Combatents en nom d’Al·là, d’Anna Teixidor.

Divendres 13 de maig

§ A les 17 hores, a la Biblioteca Jove (Pg. de Catalunya, 2): sessió del club de Lectura Juvenil: L’illa de les cartes perdudes, de l’Oriol Canosa.

§ De 18 a 2 hores de la matinada, a la carpa instal·lada al Pg. de Cortils i Vieta, i organitzat per Marina Cervesa Artesana de Blanes i l’Associació Birrasana: Birrasana. VI Festival de la Cervesa Artesana de Blanes. Activitats durant els tres dies de duració del festival: concerts i actuacions en directe, parc infantil, oferta gastronòmica de qualitat a preus populars, batucades, pallassos, tasts de cerveses, cursos, maridatges amb cervesa…

§ A les 22 hores, a la Capella de l’Esperança, i organitzat per l’Assoc. Cultural Amics de Música a l’Esperança, dins del cicle Música a l’Esperança, XXV Cicle de Concerts: De la pell i de l’ànima, amb Rosa Zaragoza, veu, acompanyada de Gabriela Ahumada, veu i guitarra, i de Tamara Prececk, veu i guitarra.

Dissabte 14 de maig

§ Tot el dia, a les instal·lacions del Club de Vela Blanes, ubicat a l’Esplanada del Port, s/núm.
2es. Jornades de la Great Tuna Race 2016.
– A les 9,30 hores, ordre de sortida de les barques.
– A les 18 hores, finalització de la jornada de pesca.
– A les 20 hores, gran sopar de la Great Tuna Race 2016.

§ D’11 a 13 hores, a la confluència dels carrers de Mercaders i de la Verge Maria, i organitzat per la botiga Eurekakids: Taller infantil de jocs de taula.

§ D’11 a 2 hores de la matinada, a la carpa instal·lada al Pg. de Cortils i Vieta, i organitzat per Marina Cervesa Artesana de Blanes i l’Associació Birrasana: Birrasana. VI Festival de la Cervesa Artesana de Blanes.

§ A les 12 hores, a la Biblioteca Jove, i organitzat pel Grup d’Autogestors d’Aspronis: presentació del llibre El camí de la papallona, de Noé Gaya.

§ De 16 a 19 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, i organitzada pel Centre d’Acollida d’Animals de la Selva i el Centre Clínic Veterinari Mireia Balliu: 7a. Desfilada Solidària Canina (desfilada de gossos en adopció del CAAS).

§ De 16 a 19 hores, a la Pl. d’Espanya, i organitzats per l’Associació de Pensionistes i Jubilats del Casal de la Gent Gran Benet Ribas: Balls en línia.

§ De 17 a 19 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per “en JOC”: “Vine a la plaça a jugar”.

§ A les 20 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Mostra de dansa de la Casa de Andalucía, per Eva Mor.

Diumenge 15 de maig

§ Tot el dia, a les instal·lacions del Club de Vela Blanes, ubicat a l’Esplanada del Port, s/núm.
2es. Jornades de la Great Tuna Race 2016.
– A les 9,30 hores, ordre de sortida de les barques.
– A les 17 hores, finalització de la jornada de pesca.
– A les 18 hores, lliurament per part dels participants dels fulls de marcat i del material sobrant.

§ De 9 a 12 hores, amb sortida i arribada a la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada pel Club Ciclista Blandense: III Marxa BTT Dones a Pedals.

§ De 9 a 13 hores, amb sortida a Tossa de Mar i arribada al Pg. de Mar de Blanes (a partir de les 11 hores), i organitzada pel Grup Fondistes Blanes: III Trail Selva Marítima.

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera.
Mercat d’articles de segona ma La Ganga.

§ A les 11 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i organitzat pel programa La Taverna de Ràdio Blanes: “Blanes canta al mar”, amb un repertori d’havaneres, cançó de taverna, i cants i danses populars i d’arrel tradicional.

§ D’11 a 19 hores, a la carpa instal·lada al Pg. de Cortils i Vieta, i organitzat per Marina Cervesa Artesana de Blanes i l’Associació Birrasana: Birrasana. VI Festival de la Cervesa Artesana de Blanes.