Freebike de Blanes recull bicicletes en desús pels més afectats per la crisi

L’empresa de ciclisme Freebike de Blanes s’ha proposat un any més que cap nen,  degut a la crisi econòmica, es quedi sense bicicleta el dia de Reis. Per això, portarà a terme -amb la col·laboració de Càritas- una campanya  que té com a objectiu posar a disposició de les famílies més  necessitades una bicicleta perquè la puguin regalar als seus fills i  filles el dia de Reis.

Per tirar endavant aquesta iniciativa, que porta per lema “Que la crisi no li prengui la il·lusió”, Freebike promou una recollida de bicicletes: aquelles que la gent té  per casa, que un dia van fer les delícies dels seus fills i que, amb el pas dels anys, han quedat arraconades.

D’altra banda, Freebike destinarà l’1% de les vendes nadalenques a adquirir els recanvis i peces que es necessitin substituir, per tal que les  bicicletes arribin als infants en perfecte estat.

Freebike demana a les persones que tinguin bicicletes que ja no fan servir, que  les portin al taller de Freebike (c. Del Bosc, 4-6 baixos de Blanes)  abans del 30 de desembre. Allà els mecànics les arreglaran i les posaran a punt per poder-les entregar als més necessitats el dia de Reis.

Tots els clients que comprin a Freebike durant el Nadal i també els que  entreguin les bicicletes solidàries entraran en el sorteig d’una Panera de Nadal, que se sortejarà el 30 de desembre, a les 19 hores, a la  botiga.

Aquelles persones que estan en una difícil situació econòmica, amb fills d’edat compresa entre els 4 i els 12 anys, i vulguin rebre una d’aquestes  bicicletes, han de posar-se en contacte amb Càritas de Blanes, al telèfon 972 35 25 72, qui seleccionarà els candidats.