Un veí de Blanes ferit greu en accident quan circulava amb un ciclomotor per la GI-682

Ajuntament de Blanes

Ajuntament de Blanes

Un veí de Blanes de 53 anys va resultar ferit greu ahir dissabte a conseqüència d’un accident de trànsit. El sinistre es va produir a la carretera d’accés a la Costa Brava, a la GI-682 entre Blanes i Lloret, a l’entrada del barri de Residencial Blanes.

Les primeres dades recollides per la Policia Local de Blanes indiquen que l’accident va tenir lloc quan faltaven pocs minuts per 2/4 de 4 de la tarda. La víctima circulava com a únic ocupant d’un ciclomotor de 50 cc en direcció a Lloret.

Ajuntament de Blanes

Ajuntament de Blanes

Per causes que es desconeixen va topar ell sol contra un guarda-rail que hi ha en la girola d’accés a Residencial Blanes. Es dóna la circumstància que en aquells moments no plovia, i no es té constància que hagi intervingut cap altre vehicle motoritzat.

Els primers en donar assistència a la víctima van ser els efectius d’un camió del cos de Bombers de la Generalitat que circulaven en aquell moment per la carretera GI-682. En l’operatiu d’emergència van intervenir total d’11 dotacions de diversos cossos d’emergència: cinc unitats de la Policia Local de Blanes, tres ambulàncies i dos camions del cos de Bombers.

Ajuntament de Blanes

Ajuntament de Blanes

També es va requerir la presència d’un helicòpter medicalitzat del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per traslladar la víctima, amb ferides greus i de pronòstic reservat, a l’Hospital de la Vall d’Hebron. L’operatiu d’emergència va finalitzar quan faltaven pocs minuts per les 17 hores.

Durant tota l’estona que es va estar intervenint en el sinistre, el agents locals es van encarregar de tallar la part de la carretera afectada, donant pas alternatiu als vehicles, la qual cosa va ocasionar llargues cues de retenció en els dos sentits de la marxa.