La Cambra de Comerç de Girona desenvolupa un taller de gastronomia a Blanes

Amb l’objectiu de millorar l’activitat del sector de l’hoteleria i la restauració, la Cambra de Comerç de Girona organitza avui 22 de novembre a Blanes un taller de Gastronomia. Aquest taller s’orienta a millorar el rendiment de la carta dels restaurants i de com identificar el preu correcte de cadascun dels plats. També vol donar  als assistents elements que els ajudin a mantenir un bon control de costos de producció i a donar el màxim rendiment a cada euro que es factura.

El taller tractarà també sobre els avantatges de l’aplicació del neuromàqueting i el merchandatge a l’hora de preparar una carta  i de com millorar l’eficiència de la gestió d’un restaurant mitjançant l’aplicació de fitxes tècniques. En aquest sentit es tractarà sobre l’estandarització de costos i de productes, cóm conèixer i controlar els ratis del negoci i quin són els millors criteris per aplicar-los, etc.
La sessió es desenvoluparà a la Casa Saladrigas (Roig i Ravéntós, 2) de Blanes avui 22 de novembre, de 16,30  a 20,30 hores. Aquest taller es portarà també a terme en dates diferents a altres localitats de les comarques gironines.