Sánchez-Camacho diu a Blanes que «l’únic vot responsable és al PP»

Alberto Ruíz Gallardón, Alícia Sánchez-Camacho i Entic Millo, davant del monument a la Sardana

La presidenta del Partit Popular de Catalunya (PPC), Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat avui des de Blanes, on ha estat acompanyada del cap de llista per Girona, Enric Millo, i de l’alcalde de Madrid, Alberto Ruíz Gallardón, que «Catalunya i Espanya estan vorejant l’abisme i l’únic vot responsable per sortir de la crisi és el vot al Partit Popular».

Així, ha explicat que «les xifres d’atur, el tancament d’empreses i autònoms, les dificultats del crèdit, els interessos creixents del deute i les xifres de la prima de risc ens diuen que estem en una situació d’emergència». Segons Sánchez-Camacho, «el proper diumenge ens juguem el futur econòmic de tota una generació i jo no em resigno a condemnar els nostres fills a formar part d’una generació perduda».

 

 La presidenta del PPC ha afirmat que «ningú vol seguir vivint en un país on cada dia la notícia és un nou rècord en la prima de risc o un nou rècord en la xifra d’aturats. Estic convençuda que una gran majoria de catalans també volen canvi i avui el canvi només passa pel Partit Popular».

Per a Sánchez-Camacho, «el Partit Popular es garantia de canvi, perquè si PSOE i CiU sumen tornarem a tenir més del mateix: més crisi, més atur i més dèficit.

Finalment, Sánchez-Camacho ha assegurat que «el vot al Partit Popular és l’autèntic vot útil contra la crisi i contra l’atur, es el vot del canvi i de l’esperança». En aquest sentit també s’ha pronunciat el candidat per Girona, Enric Millo, qui ha dit que «el vot al Partit Popular és el vot de l’esperança, de la recuperació econòmica i de la creació d’ocupació».

Millo s’ha referit als que intenten fomentar la por cap a un Govern fort del Partit Popular i ha dit que «aquesta és l’única manera de generar la confiança que el país necessita per sortir de la crisi».