Activitats a Blanes els dies 1, 2 i 3 d’abril

Divendres 1 d’abril

§ A les 17,15 hores, a la Biblioteca Jove (Pg. de Catalunya, 2): Club de lectura juvenil: «Tu i jo ara i aquí», de Jay Asher.

§ A les 20 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes (Pg. de Dintre, 31): presentació a càrrec de la periodista de TV3, Fina Brunet, del llibre «Corre, vola, viu!» del periodista de TV3, Rafel Bagot, amb assistència de l’autor.

Dissabte 2 d’abril

§ De 8 a 21 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes: Campionat Territorial de zona 1 Base + Absolut de Twirling. Organitzat pel Club Twirling Blanes.

§ De 10 a 14 hores, al Pg. de Dintre, davant de l’Ajuntament, ubicat al núm. 29.
Taula informativa de l’AECC – Catalunya contra el Càncer, sobre el càncer de colon.

§ De 16 a 20 hores, al C. Ample, davant del teatre de Blanes, ubicat al núm. 26.
Taula informativa de l’Associació Catalana de Pàrkinson Blanes la Selva – Alt Maresme.

§ A les 17 hores, al Teatre de Blanes, ubicat al C. Ample, 26, i com a acte de col·laboració amb l’Associació Catalana de Pàrkinson Blanes la Selva – Alt Maresme.
Espectacle de dansa organitzat per l’Escola de Dansa Daina que comptarà amb la participació d’altres escoles.

Diumenge 3 d’abril

§ De 8 a 21 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes: Campionat Territorial de zona 1 Base + Absolut de Twirling. Organitzat pel Club Twirling Blanes.

§ De 8,30 a 16 hores, amb sortida i arribada al C. del Matagalls: 1a Marxa Cicloturista “Cuando yo corria”, amb dues rutes de 81 i 124 km. Organitzada pel Club Ciclista Blandense.

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya: Mercat de segona ma La Ganga. Organitzat per l’AAVV de la Plantera.