ACAP Blanes organitza a Blanes els actes del Dia Mundial del Parkinson

acap_blanesL’Associació Catalana de Parkinson Blanes La Selva – Alt Maresme (ACAP Blanes), com cada any arribant aquestes dades ha preparat una sèrie d’actes amb motiu del Dia Mundial del Parkinson.

Des del seu inici l’any 2005 l’associació sense ànim de lucre ha fet camí donant suport als afectats per aquesta malaltia neurodegenerativa i encara incurable. Per aquest motiu ACAP Blanes convida a tothom a participar de totes les activitats programades.

Com cada any ACAP Blanes sortirà al carrer els dies  2 d’abril a Blanes i el dia 16 a Lloret de Mar. Al llarg de tota la setmana del 11 al 15 d’abril l’associació celebrarà  jornada de portes obertes al local del carrer Joan Carles I número 1. El mateix dia 2 d’abril a les 17h es celebrarà al Teatre de Blanes un gran espectacle organitzat per l’Escola de Dansa Daina, que una vegade més, col·labora amb ACAP Blanes, i que comptarà també amb la participació d’altres escoles.

El dia 15 d’abril a les 18 h a l’ Auditori del Centre Catòlic  es celebrarà una conferència relacionada amb la malaltia de parkinson, que enguany estarà dedicada a un dels símptomes més significatius, i alhora més desconeguts, de la malaltia de parkinson. Així, sota el títol “Apatia i Parkinson, què podem fer preposar-hi remei?” serà impartida pel reconegut neuròleg Dr. Vicente Jesus Garcia Gil.

Finalment, el dia 6 de maig es realitzarà una sortida de relació amb tot els associats que ho desitgin.

Calendari d’activitats

Dissabte dia 2 d’abril
16h-20h. Taula informativa ACAP Blanes, davant del Teatre de Blanes.

17h. Espectacle a càrrec de l’Escola de Dansa Daina, al Teatre de Blanes. Venda anticipada d’entrades al local ACAP Blanes i l’Escola de Dansa Daina. El mateix dia la funció des d’una hora abans. Preu 5€, recaptació solidària per ACAP Blanes.

Divendres dia 15 d’abril
18h. Apatia i Parkinson. Qué podem fer per posar-hi remei?. Conferència a càrrec del neuròleg Dr. Vicente Jesús García. Auditori del Centre Catòlic (C/Roig i Jalpí, 16).

Dissabte dia 16 abril
10h-14h Taula informativa sobre la malaltia de parkinson i aportacions solidàries per ACAP Blanes, a la Plaça de l’Església de Lloret de Mar.

Del 11 al 15 d’abril
10-12h. Jornades de portes obertes al local d’ ACAP Blanes, Informació de l’Associació de totes les activitats que s’hi realitzen.

Dia 6 de Maig
Dinar de germanor com a cloenda dels actes del Dia Mundial del Parkinson. Més informació a ACAP Blanes.