La pluja caiguada aquesta matinada obliga a tallar la GI-600 entre Tordera i Blanes

La pluja caiguda a Tordera les darreres 24 hores ha provocat algunes incidències a les urbanitzacions pel desbordament de rieres. Des d’ahir a la nit els Mossos d’Esquadra tallen la carretera GI-600 de Tordera a Blanes a l’alçada de l’accés a l’autopista C32. Amb tot, els vehicles que es dirigeixen a Sant Daniel o Mas Móra poden accedir-hi des de Can Bertolí.

Des de dimarts a la nit fins dimecres al matí ha quedat tallat l’accés a la urbanització Tordera Parc des de la N-II pel desbordament de la riera de Valldemaria, segons informa Radio Tordera. Tot i aquesta incidència els veïns han pogut entrar i sortir de la urbanització a través dels camins rurals que uneixen aquest sector amb Mas Mora. També durant la nit s’ha tancat l’accés al polígon de Can Buscà i els vehicles  hi han pogut accedir pels camins rurals de Fogars de la Selva. L’accés al polígon s’ha reestablert a les 9:30h del matí.

Durant aquesta nit i matinada la Policia Local ha restringit l’accés a rieres i ha prohibit el trànsit als camins que uneixen Sant Tou amb Sant Andreu i Sant Tou amb les Farreres. Finalment, la pluja ha deixat també alguns arbres caiguts que no han ocasionat danys materials ni personals i que hores d’ara s’estan retirant de les vies afectades, sobretot al sector de Sant Daniel i Mas Mora.