Els Mossos d’Esquadra detenen un home que venia heroïna a Blanes

Google Earth

Google Earth

Agents de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes van detenir el dia 9 de març dos homes, de 63 i 26 anys, i una dona de 40 anys, tots de nacionalitat senegalesa i veïns de Blanes, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

L’inici de la investigació es remunta a mitjans del mes de març de l’any passat, quan els mossos van trobar inconscient a Blanes un home que havia patit una sobredosi.

Llavors els agents van començar a indagar d’on provenia la droga i van saber que hi havia un grup de persones, als voltants del mercat municipal de Blanes, que estaria distribuint substàncies estupefaents.

El passat 9 de març, cap a la una del migdia, una patrulla de mossos de paisà va localitzar un dels sospitosos, que es movia pel mercat municipal, conduint un cotxe. Tot apuntava que estava venent substàncies estupefaents a diferents compradors que s’apropaven al turisme.

Amb l’ajuda d’una altra dotació uniformada, els agents van aturar aquest cotxe i van identificar el conductor. Quan el van escorcollar, van localitzar dins d’un mitjó vuit embolcalls de plàstic que contenien heroïna, a més de 370 euros i cinc telèfons mòbils. També van trobar un ganivet de grans dimensions amagat dins del vehicle. Per aquest motiu van detenir l’home, de 63 anys i veí de Blanes.

La investigació també va desvelar que dues persones més participaven en aquests fets il·lícits, i que a més venien substàncies estupefaents a Lloret de Mar. Els agents van localitzar aquestes dues persones i les van detenir. Eren el fill i la dona del primer home detingut.

Els detinguts, dos d’ells amb antecedents, van passar els dies 9 i 11 de març a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar l’ingrés a presó pels dos homes i la llibertat amb càrrecs per la dona.