Activitats a Blanes del 4 al 7 de març

Divendres 4 de març

§ A les 17,15 hores, a la Biblioteca Jove (Pg. de Catalunya, 2) Sessió del Club de Lectura Infantil: “Mecanoscrit del segon origen”, de Manuel de Pedrolo.

Dissabte 5 de març

§ De 10 a 21 hores, als carrers de Blanes Centre: La Botiga al Carrer.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i organitzat per l’Asociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales, com a acte de celebració del Dia d’Andalusia a Blanes, i a benefici de Càritas: “Flamenco y copla de Málaga (Homenaje a Manuel Berrocal “Moniche”).

Diumenge  6 de març

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera.
Mercat de segona ma “La Ganga”.

§ A les 9,30 hores, al local social de l’Asociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales, (C. de Mont-Ferrant, 1): Esmorzar típic andalús per a socis i amics.

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i organitzat per l’Asociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales, com a acte de celebració del Dia d’Andalusia a Blanes, i a benefici de Càritas: Homenatge a Esteban.

Dilluns 7 de març

§ A les 19 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i organitzada per la Plataforma de Dones de Blanes i el SIAD Blanes, amb la col·laboració de CCOO i la Fundació Pau i Solidaritat: Projecció del documental Treballadores: Històries de lluita arreu del món per la igualtat de gènere en el treball.