ICV-EUiA de Blanes farà demà un acte per explicar la seva oposició a la prolongació de la C-32

icveuia_c-32_acteEl grup municipal d’ICV-EUiA de Blanes organitza un acte obert a tota la ciutadania demà divendres a les 19,30 h, a la Biblioteca Comarcal per presentar  una proposta alternativa a la C-32.

Aquesta proposta ha sorgit de l’assemblea de simpatitzants i militants de la coalició, que van debatre sobre el model de ciutat i els avantatges i desavantatges de la prolongació de la C-32.

L’acord sorgit d’aquesta assemblea ha estat que l’organització es posiciona en contra de l’allargament de l’autopista i proposen una alternativa concreta per tal de solucionar els problemes de mobilitat i evitar greus danys a l’ecosistema de la zona. També reafirmen el seu suport a la Plataforma Aturem la C-32 i el treball conjunt fet durant tots aquests mesos.

Aquest acte públic, preparat des de fa mesos, serà el pas previ a la celebració d’una consulta popular sobre aquest tema, el proper mes d’abril, per part de l’Ajuntament de Blanes, on es va aprovar una moció a favor de fer la l. Aquesta consulta es durà a terme gràcies a la pressió feta des de l’oposició a l’equip de govern de l’Ajuntament, cosa que no ha estat possible a Lloret de Mar, malgrat haver aprovat també la realització de la consulta.