Els Mossos detenen el propietari i un treballador d’un bar de Blanes per tràfic de drogues

Mossos d'Esquadra

Mossos d’Esquadra

Agents de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes van detenir el dia 16 de desembre, dos homes, de 33 i 43 anys, ambdós de nacionalitat marroquina i veïns de Blanes, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

La investigació es remunta al passat 1 d’octubre, quan els mossos van localitzar 100 quilograms de marihuana en una finca particular del barri de Ca la Guidó de la població de Blanes. Arran aquesta troballa, els mossos van detenir tres persones i dos persones més es van escapolir.

Posteriorment, els mossos van tenir coneixement que els homes que s’havien fet escàpols solien freqüentar un establiment de la població de Blanes. Per aquest motiu van realitzar una inspecció al local per tal d’esbrinar si els fugitius es trobaven al lloc.

Durant la inspecció, els agents van localitzar substàncies estupefaents al propietari i a un treballador de l’establiment. Els agents van intervenir diferents dosis de cocaïna, marihuana i haixix en lloc insòlits com a l’interior d’un bitllet de cinc euros o a l’interior de càpsules de plàstic.

A més, la policia va localitzar uns 80 euros en bitllets fraccionats i un inhibidor de freqüència que els mossos van comissar i van trametre a la Unitat de Mitjans Tècnics dels Cos de Mossos d’Esquadra.

Tot apunta, que els detinguts utilitzaven el local per tal de distribuir substàncies estupefaents.

La policia va detenir els dos homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i mantenen la investigació oberta per tal de localitzar els dos homes que buscaven per la plantació de marihuana.

Els detinguts, un d’ells amb antecedents, va passar el dia 17 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.