ICV-EUiA de Blanes farà demà una sessió informativa oberta per parlar d’impostos i taxes

icv_euia_ordenancesEl grup municipal d’ICV-EUiA Blanes organitza aquest dimecres dia 14 a les 20,00 hores una sessió  informativa oberta a tota la població, així com entitats i associacions de veïns, per a debatre sobre les noves ordenances fiscals per l’any 2016. La sessió es realitzarà al mateix local de la coalició al barri de La Plantera (Plaça Càceres, 32).

Els contactes entre els grups municipals de l’Ajuntament ja han començat, a fi de conèixer les diferents postures davant el ple extraordinari sobre ordenances que es celebrarà el pròxim dijous 22 d’octubre. La formació d’esquerres presentarà pràcticament les mateixes propostes que ja va presentar a l’anterior legislatura, totes amb un caràcter marcadament social.

ICV-EUiA ha lamentat que aquestes ordenances no es puguin fer d’una manera directament participativa per falta de temps. És per això que organitza aquesta jornada informativa oberta a la ciutadania, amb l’objectiu tant d’explicar les seves propostes a la població com d’escoltar l’opinió de la gent de Blanes.

Recordem que les ordenances municipals són un tema cabdal, ja que és a on es defineixen les taxes, impostes i preus dels serveis públics a Blanes.