La PAHC de Blanes atura un desnonament amb una acció al BBVA

accio_pahc_1La Plataforma d’Activistes per l’Habitatge i contra el Capitalisme (PAHC) de Blanes ha aconseguit aturar avui dimecres el desnonament d’una família blanenca, formada per una mare soltera amb una menor, que viuen al carrrer Vilar Petit de la població.

El desnonament impulsat pel BBVA estava programat per dimarts vinent. La contundent acció en la qual han participat una cinquantena d’activistes ha tingut lloc aquest matí a l’oficina de la Rambla Joaquim Ruyra de Blanes. La Plataforma s’ha tancat a l’oficina fins que responsables del BBVA han decidit aturar el desnonament.

La PAHC segueix exigint que es parin definitivament tots els desnonaments d’habitatge habitual i que es posi en marxa urgentment un veritable pla de rescat social per a aturar la pobresa i la manca de recursos, en la que s’està abocant cada vegada a més persones, en un moment on l’atur segueix pujant la població blanenca.

accio_pahc_2

D’altra banda, la PAHC-BLANES confirma l’assistència a la pròxima reunió de la Taula Local pel Dret a l’Habitatge de Blanes, tot i que no accepta cap mena de condicionament per part de l’Ajuntament de Blanes que modifiquin el funcionament intern d’aquest moviment social i ni tampoc la mirada i posicionament crític davant d’un sistema capitalista que aboca a la injustícia social.

Per dissabte vinent, 10 d’octubre, la PAHC-BLANES ha organitzat una xerrada per informar a la població sobre la nova Llei d’Emergència Habitacional i Contra la Pobresa Energètica, aprovada pel Parlament de Catalunya: dissabte a les 18:30h. a l’Ateneu Sa Fera Ferotge, situat al C/ Mas Enlaire 3 de Blanes.