Activitats a Blanes els dies 3 i 4 d’octubre

Dissabte 3 d’octubre

§ A les 19 hores, al local de l’Asociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales, ubicat al C. de Mont-Ferrant, 1, i com a actes de celebració del Día de la Patrona de Ardales: Santa Misa per la Virgen de Villaverde, recital poètic a càrrec del grup Teatro, Arte y Poesía Casa de Ardales i berenar.

§ A les 19 hores, amb sortida i arribada al recinte, ubicat al solar existent al Pg. de Catalunya (davant de l’Estació d’Autobusos): Rua de vehicles participants al 13è Tuning & Festival Blanes 2015. Recorregut: Pg. de Catalunya, Av. de Catalunya, C. de Pablo Neruda, Av. d’Extremadura, carrers de la Plantera i de Mallorca, Av. del Mediterrani, passeigs de S’Abanell, de la Marina, de Cortils i Vieta, de Pau Casals i de la Mestrança, rotonda del Port, passeigs de la Mestrança, de Pau Casals, de Cortils i Vieta i de la Marina, C. de la Senda del Molí i Pg. de Catalunya.

Diumenge 4 d’octubre

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzada per l’AAVV de la Plantera: Fira d’articles de 2a. mà “La Ganga”.

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes (carrer Ample, 26), i en benefici de l’Associació Catalana de Pàrkinson Blanes – La Selva – Alt Maresme, el grup de teatre “El Mirall” presenta Mai més per sempre.

§ A les 19 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (carrer de Roig i Jalpí, 16), concert d’Emquartet de presentació del disc Introducing.