ICV-EUiA-Pirates es consolida com l’alternativa per guanyar el 24M, després d’omplir l’acte central de campanya

Els candidats de llista d'ICV-EUiA-Pirates

Els candidats de llista d’ICV-EUiA-Pirates

Ahir dissabte, al barri de Quatre Vents, un dels feus de la coalició d’esquerres blanenca, es va viure l’acte central de campanya, obert pel presentador de la Tuerka News, l’humorista i candidat Facu Díaz, que va encetar l’acte «emocionat» per «jugar a casa» després d’haver hagut de marxar de Blanes per poder treballar a la televisió, denunciant també el tancament de TVBlanes.

Després de Díaz, ha estat el torn del jove regidor i també candidat Víctor Catalan, que ha posat en valor la gent de la coalició i ha carregat contra les constants lliçons de l’alcalde socialista Marigó durant els darrers 4 anys de plens «el que realment els hi fa mal, és que davant d’ells tenen als i les joves precàries que treballen 10 i 12 hores al dia, sense dies de festa, per cobrar una misèria; davant tenen a les treballadores d’hotel que es trenquen els braços plegant llançols; a fills i filles de la SAFA; als qui han hagut d’ajudar a omplir la nevera al germà o germana, al tiet o la tieta, al pare o la mare. Perquè nosaltres som el poble».

Públic assistent a l'acte

Públic assistent a l’acte

Acte seguit, ha estat Dolors Rubio qui ha precedit el torn del candidat a l’alcaldia. La candidata i veïna de Ca La Guidó, que s’estrena a les llistes de número 2, ha assenyalat que «cal fer política per tothom, i no només pels amics del partit de torn, i que no només cal recuperar els serveis públics, o revertir les retallades fetes, sinó que cal un equip que governi per tota la ciutadania i defensi els interessos dels treballadors i treballadores».

Joan Salemrón, alcaldable d'ICV-EUiA-Pirates

Joan Salemrón, alcaldable d’ICV-EUiA-Pirates

En una plaça Molina plena que ha anat escalfant l’ambient amb les intervencions anteriors, ha estat el torn de l’alcaldable d’ICV-EUiA-Pirates, Joan Salmerón, qui ha pujat a l’escenari recordant que fa quatre anys tothom deia «que era impossible que passéssim de 2 regidors, com havíem tingut durant 16 anys. Avui us vinc a dir que avui aquells mateixos tornen a dir que és impossible que guanyem les municipals, doncs que es vagin calçant».

Salmerón ha denunciat, les polítiques «de tot menys socialistes» que s’han aplicat durant aquests 4 anys, i ha posat sobre l’escenari la necessitat de recuperar els serveis públics i socials de la població, i la inversió en la zona turística i en la creació de llocs de treball.

L’acte central de campanya, que ha comptat amb prop de 400 persones a la plaça Molina, ha continuat amb les actuacions del Ballet flamenco de Dani Candelas, i ha continuat amb Con otro aire, de Brenda Vera, que és també presidenta de la Casa de Andalucía i candidata a les municipals amb ICV-EUiA-Pirates.