ICV-EUiA-Pirates porta el seu programa a Vistamar-Residencial Blanes

Dolors Rubio i Joan Salmerón, ahir a Residencial Vistamar

Dolors Rubio i Joan Salmerón, ahir a Vistamar-Residencial Blanes

ICV-EUiA-Pirates va fer ahir dissabte el seu segon acte de campanya, aquesta vegada al veïnat de Vistamar-Residencial Blanes. La presentació de l’acte va anar a càrrec de Toni Sola, exveí del barri i número 27 a la candidatura de la coalició, i va comptar amb les intervencions del candidat Joan Salmerón i la número 2 de la llista, Dolors Rubio.

El candidat, portat per les inquietuds dels assistents, va centrar aquesta vegada la seva intervenció en les propostes per la promoció econòmica del poble i en l’estat de les arques municipals. «Els últims 8 anys han sigut un desastre sense precedents. Hem passat del malbaratament del tripartit CiU-PDB-PP a una austeritat mal entesa del PSC, que ha oblidat totalment les necessitats de les persones. Farem una auditoria per pública per a conèixer la veritable situació econòmica de l’Ajuntament».

Parlant de promoció econòmica, Salmerón va deixar clar que la prioritat és recuperar el sector turístic, començant per una remodelació de la zona de l’Avinguda de Madrid. «Després d’haver desmantellat la indústria que teníem, el sector turístic és clau per a l’economia i el treball a Blanes. No només hem perdut quantitat sinó també qualitat. No ens podem permetre tenir els atractius turístics abandonats i fets malbé». La número 2 de la coalició, Dolors Rubio, va voler deixar clar que «nosaltres creiem en la participació ciutadana. Quina ha de ser la remodelació més adient ho haurà de decidir el poble amb una consulta».

Per la seva part, els veïns i veïnes de Vistamar-Residencial Blanes es van queixar amargament dels accessos al seu barri: estret, mal asfaltat, sense voreres i sense il·luminació. Van denunciar el perill que representa tant per als cotxes com motocicletes o bicicletes, però especialment per als vianants.

Salmerón va reconèixer el problema i va lamentar que no s’hagués aprofitat l’obra que s’acaba de fer a l’accés al veïnat, amb la construcció d’una rotonda, per a solucionar-ho. «No té sentit tenir la maquinaria i el personal necessaris mobilitzats a la zona, i no aprofitar-ho per solucionar un problema tan greu i que fa tant que dura. S’ha perdut una oportunitat per falta de planificació, per improvisar», va dir el candidat de la coalició d’esquerres.

La formació continuarà el seu particular ‘Tour’ pels barris de Blanes amb un acte a Valldolig el dilluns 11, a les 20 h.