La precampanya de Miquel Lupiáñez i el seu equip

Ha participat en més de 30 trobades amb associacions de veïns, entitats i taules sectorials

PSC Blanes

PSC Blanes

A punt de començar la campanya electoral per les eleccions municipals del 24 de maig, el PSC de Blanes fa balanç de la feina realitzada durant els mesos de març i abril: més de 30 trobades amb associacions de veïns, entitats i taules sectorials.

Miquel Lupiáñez i membres del seu equip han convocat trobades amb grups diversos. En primer terme, els components de la llista socialista s’han trobat amb associacions de veïns per escoltar les propostes de cada barri. Fins ara, les associacions de veïns que s’han reunit amb la llista socialista han estat Mas Florit, Horta de la Perla, Quatre Vents, Mas Borinot, Mas Enlaire, La Pedrera, Raval, Sa Carbonera, Dintre Vila, Sa Massaneda, Valldolig, S’Augué, Mas Cremat, Mas Moixa, Port, Ca la Guidó i La Plantera. Tot i així, encara falten les darreres reunions amb la resta d’AAVV.

En segon terme, l’equip socialista també ha organitzat trobades amb col·lectius concrets com joves, persones grans, comerciants i botiguers, docents i mestres, i hotelers i empresaris dels
càmpings.

PSC Blanes

PSC Blanes

Finalment, Miquel Lupiáñez i els components del seu equip han convocat a diferents associacions, i durant la campanya tenen programades més reunions amb altres entitats esportives i culturals blanenques.

D’aquests dies intensius de precampanya, Miquel Lupiáñez destaca «la bona rebuda a totes les trobades que hem fet, perquè les reunions són molt constructives i enriquidores». A més, el candidat a l’alcaldia de Blanes agraeix a tots els ciutadans que han participat d’aquestes trobades ja que les considera enriquidores «perquè rebem el feedback dels ciutadans i propostes concretes per millorar el nostre programa de govern per Blanes».