La CUP de Blanes va organitzar una xerrada sobre el procés independentista amb el diputat Quim Arrufat

CUP de Blanes

CUP de Blanes

Prop d’un centenar de persones van omplir de gom a gom el Casal la Cooperativa el passat divendres per assistir a l’acte «Cap a la independència des dels municipis», organitzat per la CUP de Blanes i que va comptar amb la participació de Quim Arrufat, diputat al Parlament de Catalunya.

Amb aquest acte la CUP ha posat sobre la taula el debat sobre el procés independentista, el paper que hi juguen els municipis i els reptes democràtics i socials que planteja la construcció de la nova república catalana. Segons Clara Castrillo, que juntament amb Jaume Pujadas encapçalarà la llista de la CUP de Blanes, «el proper 24 de maig se’ns presenten unes eleccions que suposen un triple plebiscit, en clau nacional, social i democràtica, i seran determinants per tal de posar els fonaments de la república catalana independent».

CUP de Blanes

CUP de Blanes

L’acte es va iniciar amb una breu presentació i la lectura d’un text d’Ovidi Montllor, amb el qual la CUP va voler recordar que enguany es compleix el 25è aniversari de la seva mort. Tot seguit, Quim Arrufat va desgranar els principals reptes que suposa el procés independentista català tot recalcant que «la independència ha de comportar un veritable procés constituent on la gent decideixi el model de país que vol».

L’acte es va cloure amb un torn obert de preguntes, durant el qual els assistents van poder plantejar els seus dubtes i aportacions al diputat de la CUP.