CiU de Blanes divulga a través d’un vídeo algunes de les seves propostes electorals

Una cançó escrita l’any 1964 per Paul McCartney i acreditada al duet Lenon McCartney és la cançó principal del videoclip de CiU de cara  a les properes eleccions municipals. El tema utilitzat però dista força del ritme original ja que s’ha utilitzat una versió de la banda RingoSKa.

CiU de Blanes

CiU de Blanes

El vídeo, d’uns 4 minuts de durada comença amb la cançó Somos, una musica suau, tranquil·la i trista de la formació “Vendetta”. Els inicis de les imatges són en blanc i negre, a mida que passen es veuen carrers buits i de sobte comencen a sonar diversos despertadors.

CiU de Blanes

CiU de Blanes

A partir d’aquest moment el vídeo agafa ritme amb el Can’t buy my love, i es produeixen un seguit d’imatges on es veuen els membres de la llista parlant amb diverses persones i donant la seva opinió sobre diferents aspectes de Blanes.

Entre els participants al vídeo hi ha Carles Gibert, exregidor de CiU a l’Ajuntament de Blanes i també el representant de la JNC a Blanes, Joel Comas, que per primera vegada inclou  algun dels seus joves membres en els primers llocs.

El candidat a l’alcaldia per CiU, Quim Torrecillas és l’encarregat dels darrers minuts, on manifesta la seva ferma voluntat de projectar el futur de Blanes.