Intensa precampanya de Miquel Lupiáñez i el seu equip

PSC de Blanes

PSC de Blanes

En aquestes setmanes prèvies a l’inici de la campanya electoral per les eleccions municipals del 24 de maig, Miquel Lupiáñez i membres del seu equip han convocat trobades amb grups diversos: cada dia se celebra una o dues reunions amb grups i ciutadans de diferents àmbits.

Miquel Lupiáñez i els seus companys s’han trobat amb diferents associacions de veïns per escoltar les propostes de cada barri. De moment, ja s’han realitzat les trobades amb les AAVV de Mas Florit, Horta de la Perla, La Pedrera, Mas Enlaire, Mas Borinot, Raval, Dintre Vila i Sa Carbonera. A més, l’equip socialista també ha organitzat trobades amb col·lectius concrets com joves, gent gran, comerciants, docents i mestres.

L’objectiu d’aquestes reunions sectorials és presentar l’equip socialista i exposar punts del programa. Lupiáñez considera que aquestes trobades «són molt constructives i enriquidores». El candidat destaca la necessitat d’escoltar i d’explicar-se: «Aquestes reunions són molt interessants perquè rebem el feedback dels ciutadans i propostes concretes per millorar el nostre programa de govern per Blanes».