El cupó de l’ONCE del proper 16 de juliol estarà dedicat al Concurs de Focs Artificials de Blanes

El cupó promocionarà els Focs d’Artifici / Foto: Blanesaldia.com

L’ONCE dedicarà el cupó del proper dissabte 16 de juliol als Focs de Blanes i al seu Concurs Internacional de Focs Artificials, que tindrà lloc del 22 al 27 de juliol. Cinc milions de cupons portaran la imatge d’aquesta festa.  El cupó del dissabte 16 de juliol està il·lustrat amb una imatge de focs artificials a la platja. Amb aquest cupó, l’ONCE vol rendir homenatge als Focs de Blanes, amb més d’un segle de tradició, i al seu Concurs de Focs d’Artifici, conegut arreu i que compta amb un gran prestigi entre les pirotècnies de tot el món.

Un altre aspecte que fa únic aquest Concurs és la situació de la plataforma de llançament dels Focs, ubicada en la zona de la roca de Sa Palomera, envoltada de mar i situada al bell mig de la badia de Blanes, punt geogràfic on comença la Costa Brava.

 

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels més de 22.000 agents venedors de l’ONCE. Com sempre, gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot escollir el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l’ONCE (www.juegosonce.com).

Durant el 2011, l’Organització ja ha repartit prop de 42 milions d’euros a Catalunya, entre ells un Supercupó Cap de Setmana amb un premi de 6.000 euros al mes durant 25 anys i dos Cuponazos a Rubí i a Roses premiats amb 9 milions d’euros cadascú.

L’ONCE té més de 70.000 afiliats, genera quasi 130.000 llocs de treball directes i indirectes a Espanya (100.000 dels quals estan ocupats per persones amb discapacitat) i té més de 22.000 venedors, tots amb discapacitat. A Catalunya són més de 10.000 els seus afiliats i el col·lectiu de l’ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones. A Catalunya la venda del cupó dóna ocupació a més de 3.000 persones.

L’ONCE a Blanes

A l’agència de Blanes de l’ONCE hi ha adscrits 106 venedors, que comercialitzen els productes de l’Organització. A la ciutat de Blanes treballen 32 venedors, en 14 quioscos de l’ONCE i altres 10 punts de venda.

La presentació d’aquest cupó commemoratiu tindrà lloc a l’Ajuntament de Blanes el proper dijous 7 de juliol a les 11.30 hores del matí. L’acte serà presidit per l’alcalde de la localitat, Josep Marigó i hi assistiran el sotsdelegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Àngel Ávila i la directora de l’agència administrativa de l’ONCE a Blanes, Victoria Martínez.